Meridol Tandenborstel Zacht

€ 3,89

€ 3,49
  • Op voorraad
  • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
  • Gratis bezorging vanaf €25,-
  • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
  • Artikel 016-202

Tandenborstel die tandvlees beschermd

De Meridol tandenborstel met conische borstelharen en microfijne uiteinden verwijderen plaque op een zachte en grondige manier. Ze reinigen op zachte wijze zelfs geïrriteerd tandvlees en helpen beschermen tegen tandvleesontsteking. Met zachte borstelkop en ergonomische greep.

Meer informatie over Meridol Tandenborstel Zacht

Extra zachte tandenborstel

De nieuwe Meridol Tandenborstel werd ontwikkeld door Meridol Research en onderscheidt zich door de nieuwe balsemborstelharen. Deze uiterst soepele en fijne borstelharen zijn zo zacht als een penseel. Ze garanderen een zowel verzorgende als grondige reiniging, vooral ter hoogte van de sulcus waar de tandplaque zich bij voorkeur nestelt.

De kleine borstelkop bereikt gemakkelijk alle zijden van de tanden. Het ergonomische handvat zorgt voor een optimale geleiding van de tandenborstel.

Productinformatie over Meridol Tandenborstel Zacht

Reviews

Daan 17-01-2015 Niets anders dan heel goede eigenschappen van deze tandenborstel op één punt na, die hem voor mij als oudere met artrose minder geschikt maakt dan andere tandenborstels: de overlangs gebogen vorm dwingt mijn hand tot grotere bewegingen in mijn handgewrichten, die mij meer pijn veroorzaken.
Long 13-03-2014 Eén woord: WOW. Ik ben zelf een fervent fan van elektrische tandenborstels, maar heb een extra tandenborstel aangeschaft voor op kantoor. Sinds mijn overschakeling van manueel naar elektrisch tandenpoetsen kan ik mij niets anders meer voorstellen en sindsdien heb ik manueel tandenpoetsen meer gezien als een must-do dan een plezierige massage voor je tandvlees (zoals met het aangename elektrische tandenpoetsen). Het enige minpuntje is de balans van de tandenborstel. Ook steekt het rode embleem af van de pastelkleuren waaruit de tandenborstel bestaat (mijn tandenborstel komt niet overeen met de afbeelding van kieskeurig.nl). Zojuist heb ik voor de eerste keer mijn tanden gepoetst met deze manuele tandenborsten en mijn tanden voelen verbazingwekkend glad en schoon aan. De kop van de tandenborstel is licht gebogen zodat je gemakkelijk vanuit het midden van de mond overal bijkomt. De lengtes van de haren verschillen en zijn zeer dun, dit zorgt ervoor dat alle kleine kiertjes en gaatjes ook gepoetst worden. Daarbovenop is het materiaal dusdanig zacht (maar vergis je niet in de stevigheid(!)) dat je na het tandenpoetsen het voldane gevoel hebt van een premium tandvlees massage. Al om al een genot voor je mond. Een echte aanrader dus!
Rien 05-01-2011 Na problemen met mijn tandvlees opzoek gegaan naar een andere tandeborstel en 10 verschillende uitgeprobeerd. Ik gebruik de borstel nu een jaar en ben erg tevreden. Hiervoor Sensodyne gebruikt, maar Meridol is zachter en beter. In de winkel is deze tandeborstel niet te vinden.
Marieke 05-07-2010 echt de beste tandenborstel ooit!! ik heb een zeer gevoelig gebit, zo gevoelig dat ik periodes heb gehad dat ik amper mijn tanden kon poetsen :( met deze tandenborstel was dat binnen 2 weken verholpen, hij poetst echt zacht! en toch perfect schoon met die fijne haartjes.
Ingie 04-12-2009 Nooit meer een andere tandenborstel!
Hilde 12-11-2009 Dit is absoluut de beste hand-tandenborstel die er bestaat!! Door de fijne haartjes reinig je ook goed onder het tandvlees.
arie 15-05-2009 Hij is echt ideaal voor de harde poetser!
Hanna 22-11-2008 Inderdaad, Ik hoef geen ander meer!!! Echt de tandenborstel die goed voor me is! Want ik poets altijd hard en die borsteltjes zijn zo zacht en als je langs je tandvlees poets is het zo zacht en later goed schoon!!!!
Anneke 18-09-2008 Super! Zeer geschikt voor mensen met recessies zoals ik.
Susanne 07-07-2008 Ik wil geen andere meer!
Debbie 05-12-2007 DE BESTE TANDENBORSTEL OOIT!!

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook:

€ 5,99