Waterpik Waterflosser Ultra Wit WP-100

€ 119,95

€ 82,95
 • Op voorraad
 • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
 • Gratis thuisbezorgd
 • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
 • Artikel 011-101

Waterpik WP-100 Waterflosser

De makkelijke en effectieve manier van reinigen tussen de tanden. De Waterpik Waterflosser Ultra beschikt over tien drukinstellingen, een modern ontwerp dat kleiner en stiller is dan eerdere modellen, een reservoir met deksel met daarin opslagruimte voor 4 tips, en zeven unieke tips.

Van de Waterpik Waterflosser is klinisch bewezen dat deze effectiever tandplak, gingivitis en bloedend tandvlees bestrijdt dan traditioneel flosdraad. En de Waterflosser is ideaal voor iedereen met een beugel of implantaat en voor mensen met een kroon, brug of facing.

Meer informatie over Waterpik Waterflosser Ultra Wit WP-100

In de doos

 • Waterpik Waterflosser Ultra WP-100
 • 2 Classic Jet Tips
 • 1 Plaque Seeker Tip
 • 1 Orthodontische Tip
 • 1 Tongreinigerstip
 • 1 Pik Pocket Tip
 • 1 Tandenborsteltip

De Waterpik WP-100 is ideaal voor

 • Reinigen tussen de tanden en onder de rand van het tandvlees
 • Verminderen van bloedend tandvlees
 • Reinigen van vaste beugels, kronen, bruggen en implantaten
 • Tegengaan van slechte adem
 • Een ongelofelijk fris en schoon gevoel
De Waterpik Waterflosser Ultra is ideaal voor het reinigen van het gebit op plekken waar een tandenborstel en flosdraad niet bij kunnen. De actieve waterstraal verwijdert bacteriën diep tussen de tanden en onder de tandvleesrand.

Verwijdert tot 99,9% tandplak

Klinisch onderzoek bewijst dat Waterpik Waterflosser Ultra 50% effectiever is dan traditioneel flosdraad voor het terugdringen van tandplak, gingivitis en bloedend tandvlees.

Laboratoriumtests hebben aangetoond dat Waterpik bij een toepassing van drie seconden tot 99,9% van de tandplak in behandelde gebieden verwijdert.
 • Verwijdert bacteriën diep tussen de tanden en onder de tandvleesrand, waar een tandenborstel en flosdraad niet bij kunnen
 • Masseert en stimuleert tandvlees voor een betere doorbloeding en houdt je tandvlees sterk en gezond
 • Ideaal voor mensen met een implantaat, kroon, brug of facing
 • Klinisch bewezen 5 x effectiever dan poetsen alleen in tandplak verwijdering met de Orthodontic Tip en tot 53% effectiever in het verminderen van bloedend tandvlees bij orthodontische patiënten
 • Met een gemiddelde waterdruk vermindert de Plaque Seeker Tip bloeding met 82% bij patiënten met enkelvoudige implantaten en is veilig in gebruik
 • Geeft een ongelooflijk fris en schoon gevoel in je mond

Specificaties

 • Kleiner en stiller dan vorige modellen
 • Zeven Waterflossertips
 • Geavanceerde drukregelaar met tien instellingen
 • Reservoircapaciteit van meer dan 90 seconden
 • Pauzeknop op handgreep
 • Reservoir met deksel en ingebouwde opslagruimte voor 4 tips
 • Te gebruiken met je favoriete mondwater
 • Volledig roterende tip
 • Werkt op 230 V
 • Niet bruikbaar op een scheerstopcontact
 • Twee jaar garantie

Hoe werkt een monddouche?

De werking van monddouches berust op de combinatie van druk en pulsaties. Meer dan 45 internationale wetenschappelijke studies aan 25 gerenommeerde onderzoekinstellingen hebben aangetoond dat de beste resultaten worden bereikt bij een waterdruk tussen de 0.7 en 5.5 bar en een aantal pulsaties dat ligt tussen de 800 en 1.200 per minuut. Alle Waterpik monddouches voldoen ruimschoots aan deze criteria. Waterpik is het meest door tandartsen aanbevolen merk.

Productinformatie over Waterpik Waterflosser Ultra Wit WP-100

Reviews

AnneMare 17-02-2016 Heb de Waterpik nu een jaar. Verbaas me elke keer weer hoeveel viezigheid er na het poetsen toch nog door waterpik tussen de tanden wordt weggehaald.Werkt perfect Vorige week mondhygieumlnist bezocht: geen tandplak en tandvlees niet ontstokenbloederig. Vergeet niet lauwwarm water in reservoir te doen
Otten, Jolande 22-01-2015 GEWELDIG, dit apparaat zorgde ervoor dat ik én mijn tandarts erg blij zijn met de superschone implantaten en kronen. VEEL beter dan flossen Dit apparaat geeft me ook rust voor mijn oude dag. Lijkt me ook een goed apparaat om te gebruiken bij mensen met een beperking die om wat voor reden dan ook niet zelf kunnen poetsen of flossen.
Charlotte 27-10-2014 Tandartsplein.nl
Jurgen 06-02-2014 Geen gepruts met flossen meer Dit scheelt mij echt een hele hoop tijd. In plaats van de gepruts met flossen en ragen, nu ff met de waterpik erlangs. Ik gebruik niet eens het volle aantal bar en dan heb je echt een schoon gevoel.
Ellie Sluijter 06-09-2011 Wat een super apparaat, ik kan geen dag meer zonder. Eindelijk een simpele manier om ook tussen de tanden alles goed schoon te houden. Apparaat is elke cent waard.
Rotterdammer 10-04-2011 Ik heb sinds kort 2 huizen (van mezelf en van mijn vriendin) en ga deze dus ook 2x kopen! Heb hem nu iets van 2 jaar in gebruik en bevalt zo goed dat ik er nog 100 euro voor over heb om er nog 1 te kopen. Ik kan niet flossen of stoken omdat mijn tanden te dicht op elkaar staan maar deze waterpik lost het hele probleem van ontstoken tandvlees op zonder te flossen of te stoken. Betere uitvindingen zijn er bijna niet!
c 25-11-2010 geweldig kan niet meer zonder,had jaren eerder moeten hebben.
Angelique 05-10-2010 Ben superblij met dit handige apparaat. Met flossen kom ik maar zelfs mijn tandarts niet tussen mijn tanden. Ze staan te dicht tegen elkaar aan. Maar met de waterpik gaat het werelds. Ik ga meestal niet verder dan stand 8 omdat anders mijn tandvlees een beetje gaat bloeden. Maar een ding is zeker mijn gebid is nu echt schoon en fris zonder gepiel ge gehannes met brekende draadjes. HELEMAAL TOP!
Annelies 14-09-2010 Let op! Het apperaat werkt niet als je een scheerstopcontact in de badkamer hebt. Gelukkig konden we het zonder probleem terug sturen.
Floor Verweij 25-02-2010 Heb nu al weer een heel poosje de monddouche. Kan niet meer zonder.Was onlangs stuk, maar een dag later had ik het onderdeel al in huis. Geweldige service!!!
Dennis 12-02-2010 Dit apparaat werkt verslavend. Ik heb nooit de discipline kunnen opbrengen om consequent tandenstokers te gebruiken, maar deze gebruik ik nu al een half jaar twee keer per dag. In eerste instantie is het erg wennen, maar nadat je tandvlees gewend is aan de kracht van de straal kun je de druk opvoeren. Wat ook snel went is een gebit dat veel schoner aanvoelt dan met alleen poetsen. Waarschijnlijk had ik me behoorlijk wat tandartskosten bespaard als ik dit ding eerder ontdekt had. Reservoir had van mij net iets groter gemogen.
Elise 23-09-2009 Een prima monddouche. Moest eerst even in stapjes (zachtjes gestart en dan steeds harder) wennen aan de pittige straal. Mijn vorige Braun-monddouche had een zachtere straal. Maar nu ik gewend ben, wil ik niet anders dan deze Waterpik. Tandplaque is beduidend minder geworden. Prettig groot reservoir, dat je per beurt maar 1 x hoeft te vullen. Tongschraper werkt goed. Opzetstuk voor onder het tandvlees durf ik niet te gebruiken.
Thea van Konkelenberg 04-06-2008 Ik heb vier bruggen in mijn gebit en het verwijderen van etensresten was iedere dag weer een hele opgave, speciaal rijstkorrels of zaadjes uit de Jam konden zich er prima onder verstoppen. Het uren peuteren met borsteltjes is nu voorbij, even blazen met de Waterpik en het is echt schoon.
Bjorn valkenburg 17-01-2008 Super, ik vond flossen iritant. Er blijven altijd draadjes hangen (mijn tanden zitten dicht tegen elkaar ) en je kunt er lastig bij. Ik had eerst me tanden goed gepoets met soniccare van philips daarna met dit apparaat en komen er nog stukkies eten uit in de wasbak. Voelt nu echt superschoon. Alleen reservoir is redelijk vlug leeg (wel meer als genoeg voor je gebit) dus ben blij dat ik deze heb en niet die handversie met klein reservoir. En er zit een opzet stuk bij voor je tong maar of dat wel goed werkt :s
Jacques Mollet 13-09-2007 woensdag 12 september besteld donderdag 13 september geleverd WAT EEN SERVICE !!! zal niet nalaten uw publiciteit te doen En dan nog 22 % goedkoper dan in België!!!
Erik de Beer 28-01-2007 Ik heb dit model besteld en keurig binnen 2 dagen binnen gehad. En natuurlijk proberen. Keiharde straal en harder dan stand 5 stel ik deze nog niet in.

Schrijf zelf een review

Niet goed, geld terug
Mocht de Waterpik Waterflosser een maand na de aankoopdatum niet aan de verwachtingen voldoen, dan kun je je geld terug krijgen van Waterpik. Vul dit formulier in en stuur deze samen met een kopie van de factuur en het product op naar Waterpik. Deze actie is geldig t/m 31 december 2017.