Philips Sonicare Airfloss Ultra HX8331/01

€ 99,99

€ 74,95
 • Op voorraad
 • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
 • Gratis thuisbezorgd
 • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
 • Artikel 968-407

Philips Sonicare

Gezonder tandvlees in 2 weken - gegarandeerd. Voor degenen die niet consequent flossen, is Philips AirFloss Ultra de gemakkelijkste manier om goed tussen de tanden te reinigen. AirFloss Ultra kan worden gebruikt in combinatie met mondwater of water en is volgens klinische tests net zo effectief als flossen voor gezond tandvlees.

Nieuw!

De nieuwe Philips Sonicare AirFloss Ultra is ontworpen in samenwerking met tandzorgdeskundigen voor mensen die niet regelmatig flossen, om hen een gebruiksvriendelijk apparaat te bieden dat helpt bij het tegengaan van tandvleesontsteking en het verbeteren van de gezondheid van het tandvlees. De Philips Sonicare AirFloss Ultra biedt een snelle en eenvoudige oplossing voor interdentale reiniging en maakt effectief schoon tussen de tanden in slechts 60 seconden. Dit innovatieve mondverzorgingsproduct maakt gebruik van ‘microburst’-technologie om een gerichte drievoudige stoot lucht en (mond)water af te geven, waardoor tandplak tussen de tanden wordt verwijderd. Onderzoek heeft aangetoond dat de AirFloss Ultra bloedend tandvlees vermindert bij 95% van de gebruikers.

Verbetert de mondhygiëne
 • Het is klinisch bewezen dat deze even effectief is voor de gezondheid van het tandvlees als flossen;
 • Verwijdert tot 99,9% tandplak;
 • Helpt gaatjes tussen de tanden de voorkomen.
Superieure technologie
 • Technologie met lucht en microdruppels;
 • Hoogwaardige spuitkop;
 • Instellingen voor aanpasbare drievoudige burst.
De gemakkelijkste manier voor effectief reinigen tussen de tanden
 • Het duurt maar 60 seconden: richten, drukken, reinigen!;
 • Elke dag verzekerd zijn van een frisse en schone mond;
 • Een eenvoudige manier om een gezonde gewoonte te starten.

Meer informatie over Philips Sonicare Airfloss Ultra HX8331/01

Specificaties van Philips Airfloss Ultra

Meegeleverde artikelen
 • Philips AirFloss Ultra;
 • Mondstuk;
 • Docking station.
Reinigingsprestaties
 • Klinisch bewezen resultaten - Even effectief als flossen | Gezonder tandvlees | Minder bloedend tandvlees | Vermindering van tandplak;
 • Performance Gezondheidsvoordelen - Verwijdert tot wel 99,9% tandplak | Reinigt de hele mond in 60 seconden | Maakt het tandvlees in 2 weken gezonder;
 • Aanpasbare instellingen voor de beste resultaten - Automatische of handmatige burst | Eén, twee, drie bursts | Vervang de spuitkop iedere 6 maanden.
Gebruiksgemak
 • Handvat - Slank, ergonomisch ontwerp;
 • Batterij-indicator - De LED-lampjes in het handvat geven het accuniveau weer;
 • Levensduur accu - Tot 2 weken;
 • Spuitkopsysteem - Eenvoudig te plaatsen en verwijderen.
Service
 • Garantie - 2 jaar beperkte garantie


Productinformatie over Philips Sonicare Airfloss Ultra HX8331/01

Reviews

Karinskie 23-08-2015 We hebben dit apparaat nu al een tijdje in gebruik maar ik kan nou niet echt zeggen dat ik heel erg gecharmeerd ben. Het kost behoorlijk wat tijd. Je bent best snel geneigd om weer gewoon te gaan flossen.
Ron Lukas 16-08-2015 handig in gebruik , geeft een goede krachtige straal alleen jammer dat het water reservoir klein is moet hem bij 1 beurt 2x vullen verder een lekker fris gevoel na gebruik al is het de eerste keer even wennen met de pulsen die hij geeft maar heb er zeker geen spijt van en zal hem nog jaren gaan gebruiken
Sbsandra 11-08-2015 Ik vind de airfloss ideaal. Ik begin met stoken, daarna poets ik mijn tanden en dan gebruik ik de airfloss nog die het laatste tussen mijn tanden vandaan haalt. Na gebruik voelt ,in gebit heerlijk fris. Hij is makkelijk in gebruik en met water te gebruiken maar ook met mondwater. Ik kan niet meer zonder Het enige kleine minpuntje is misschien het vullen met mondwater. Je moet het apparaat vasthouden. Je kunt hem niet neerleggen.
Madieke 05-08-2015 De airfloss is makkelijk in gebruik. Wel jammer dat ie na een paar weken in gebruik te hebben piep geluiden maakt en af en toe hapert. Verder ben ik erg tevreden. In ieder geval beter dan draadjes en stokjes Wel je lippen sluiten, anders zit je badkamer onder de spetters. Ook fijn dat je m met mondwater kunt gebruiken lekker fris.
Madieke 05-08-2015 De airfloss is makkelijk in gebruik. Wel jammer dat ie na een paar weken in gebruik te hebben piep geluiden maakt en af en toe hapert. Verder ben ik erg tevreden. In ieder geval beter dan draadjes en stokjes Wel je lippen sluiten, anders zit je badkamer onder de spetters. Ook fijn dat je m met mondwater kunt gebruiken lekker fris.
Marjolein 02-08-2015 De Philips Sonicare AirFloss Ultra is handig en simpel in gebruik maar enorm wennen. Iedere keer als je op het knopje drukt en er komt een waterstootje vrij, schrik ik mij rot. Ook vind ik het niet echt lekvrij. ALs je hem op stand 3 gebruikt zit ook je halve badkamer onder enof je kleding. Maar zie wel resultaat bij mijn tanden.
lorena 01-08-2015 Het maakt handig schoon juist bij die gebieden waar ik in ieder geval moeilijk bij kan zoals mijn kiezen. Het enig nadeel is dat je badkamer en kleding best wel nat wordt door het weerkaatsen van het water tegentussen je tanden.
Ron Lukas 30-07-2015 handig in gebruik , geeft een goede krachtige straal alleen jammer dat het water reservoir klein is moet hem bij 1 beurt 2x vullen verder een lekker fris gevoel na gebruik al is het de eerste keer even wennen met de pulsen die hij geeft maar heb er zeker geen spijt van en zal hem nog jaren gaan gebruiken
Esther00 29-07-2015 Ook ik hoor ieder jaar van de mondhygiëniste dat er beter geflost moet worden. Of je het nu met een stoker doet of een fijn draadje, echt schoon krijg je het niet. Nu ik de Philips Sonicare Airfloss Ultra gebruik, weet ik zeker dat ik de mondhygiëniste zal doen verbazen Ik gebruik de Ultra airfloss nu een week met al een duidelijk resultaat. Het apparaat is zeer makkelijk in gebruik en compact. De keus met water of mondwater is ideaal. Je flost op plekken waar anders niet bij te komen is. Je merkt dat het goed tussen de tanden komt en alle vuiligheid van de dag verwijdert. Het is niet irriterend voor het tandvlees maar geeft na gebruik een kalmerend en schoon gevoel. Resultaat een ultra fris gevoel in de mond en je tanden zien er ook een stuk frisser uit. De combinatie met goed poetsen en flossen op deze manier houdt je tanden en tandvlees een stuk gezonder en frisser. Wat mij betreft een echte aanrader
Fox154 29-07-2015 Elk half jaar weer de opmerking van tandarts dat ik meer moet flossen. Airfloss is een uitkomst. Super handig en snel. Geen gerommel meer met flosdraad en prima schoon resultaat. Is mooie aanvulling op Sonicare tandenborstel.
AnneB 29-07-2015 Simpele bediening en een schoon gevoel. Handig gelijk met mondwater
B. Kokkelmans 29-07-2015 Een mooi product dat er schitterend uitziet. In het gebruik valt het echter tegen. Het reservoir is vrij klein en dus snel leeg en het water spat alle kanten op. Het resultaat vind ik op dit moment nog minimaal. Ik had er meer van verwacht. Wellicht verandert mijn mening nog als ik hem langer gebruikt heb.
Dunja 28-07-2015 Ik gebruik sinds enkele dagen de airfloss van Philips en ik ben zeer tevrden. Hij is gebruiksvriendelijk, doet wat hij moet doen. Mijn tandvlees is merkbaar beter geworden. Kortom een aanrader als je weinig flost of stookt.
deschot66 28-07-2015 Voor degenen die niet consequent flossen, is AirFloss Ultra de gemakkelijkste manier om goed tussen de tanden te reinigen. AirFloss Ultra kan worden gebruikt in combinatie met mondwater of water en is volgens klinische tests net zo effectief als flossen voor gezond tandvlees. Performance Gezondheidsvoordelen - Verwijdert tot wel 99,9% tandplak | Reinigt de hele mond in 60 seconden | Maakt het tandvlees in 2 weken gezonde
deschot66 28-07-2015 Voor degenen die niet consequent flossen, is AirFloss Ultra de gemakkelijkste manier om goed tussen de tanden te reinigen. AirFloss Ultra kan worden gebruikt in combinatie met mondwater of water en is volgens klinische tests net zo effectief als flossen voor gezond tandvlees. Performance Gezondheidsvoordelen - Verwijdert tot wel 99,9% tandplak | Reinigt de hele mond in 60 seconden | Maakt het tandvlees in 2 weken gezonder
Ron Lukas 28-07-2015 handig in gebruik , geeft een goede krachtige straal alleen jammer dat het water reservoir klein is moet hem bij 1 beurt 2x vullen verder een lekker fris gevoel na gebruik al is het de eerste keer even wennen met de pulsen die hij geeft maar heb er zeker geen spijt van en zal hem nog jaren gaan gebruiken
Mango1977 27-07-2015 ideaal als je net als ik vaak vergeet te flossen of stoken. Zeer gebruiksvriendelijk. Mijn tandvlees is er een stuk beter van geworden.
Sandra 26-07-2015 Apparaat ziet er mooi uit en is makkelijk in gebruik. Je kan hem met water gebruiken of met mondspoeling. Er zijn 3 verschillende standen waarbij de eerste stand 1x spuit de tweede 2x en de derde 3x. Ik heb na gebruik echt het idee dat mijn gebit schoon is. Werkt veel sneller dan gewoon flossen en mond voelt, met gebruik van mondspoeling, lekker fris. Ik vind het een ideaal apparaat voor de dagelijkse verzorging van mijn gebit.
Fox154 25-07-2015 Elk half jaar weer de opmerking van tandarts dat ik meer moet flossen. Airfloss is een uitkomst. Super handig en snel. Geen gerommel meer met flosdraad en prima schoon resultaat. Is mooie aanvulling op Sonicare tandenborstel.
deschot66 22-07-2015 Handig toestel met prima werking voor mensen die niet graag flossen. Met een minimum van water kan men zijn gehele gebit reinigen in een mum van tijd. Ligt goed in de hand en is snel opgeladen. Eenvoudig in gebruik.

Schrijf zelf een review

60 dagen op proef
Niet tevreden? Stuur het product dan binnen 60 dagen retour en u ontvangt het aankoopbedrag terug. Bekijk hier de actievoorwaarden. Deze actie is geldig t/m 31 december 2017.