Monddouches


Resultaten 1 t/m 7 van 7

Monddouche

Waterflossen met een monddouche (of waterflosser) is een uitstekend alternatief voor regulier flossen met flosdraad. De combinatie van hoge druk met een pulserende waterstraal zorgt voor een reinigende werking en masseert daarbij het tandvlees.

Veel orthodontisten en mondhygiënisten adviseren de monddouche aan cliënten. Vooral in bijzondere gevallen, zoals aan orthodontiepatiënten maar ook aan patiënten die niet gemotiveerd zijn om te flossen met een regulier flosdraad. Bekende merken de een monddouche aanbieden zijn Waterpik en Philips Sonicare (Airfloss).

Waterpik Waterflosser

De Waterpik Waterflosser verwijdert 99,9% van de tandplak van behandelde gebieden en is klinisch bewezen 50% effectiever in het verwijderen van tandplak dan traditioneel flossen. Daarnaast is de Waterpik Waterflosser tot 5x effectiever dan poetsen alleen rondom beugels met de Ortho Tip en tot 2x effectiever in het verminderen van bloedend tandvlees rondom implantaten in vergelijking met flossen. Wanneer je dagelijks 1 minuut reinigt tussen de tanden met de Waterpik Waterflosser wordt je tandvlees gezonder en worden je tanden schoner.

Philips Sonicare Airfloss

Door een unieke technologie die lucht en water met elkaar combineert zorgt de Philips Sonicare Airfloss binnen twee weken voor een sterker en gezonder tandvlees. De Airfloss spuit krachtig en veilig tussen de tanden waardoor al het tandplak verdwijnt. En dit in drie verschillende standen die je zelf kan instellen zodat die precies op jou wensen aan sluit. 

Eenvoudig online bestellen

Waterpik is gespecialiseerd in monddouches. Zij bieden een range aan monddouches die je bij Tandartsplein online kunt bestellen en kopen. Ook Philips Sonicare heeft met de diverse Airfloss modellen ideale monddouches in huis. De techniek werkt anders; met een krachtige stoot wordt tandplak verwijderd. Kies jouw favoriet en bestel je monddouche online. Wil je meer informatie over de monddouches van Waterpik en Philips? Neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@plein.nl of op telefoonnummer 088-8000 200.

Monddouche aanbieding

De verschillende monddouches bestel je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. De monddouches van Waterpik en Philips zijn bij Plein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service.