Philips Sonicare Flexcare Platinum HX9112/12

€ 174,99

€ 134,95
 • Op voorraad
 • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
 • Gratis thuisbezorgd
 • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
 • Artikel 938-037

10 keer meer tandplakverwijdering en gezonder tandvlees

Met de Philips Sonicare FlexCare Platinum is zelfs de diepste reiniging zacht genoeg om je tanden en tandvlees te beschermen. Dankzij de AdaptiveClean-opzetborstel en intuïtieve druksensor, profiteer je van optimale tandplakverwijdering en een zachte ervaring, hoe je ook borstelt.

De grondigste reiniging van Philips Sonicare tot nu toe
 • Adaptieve reinigingstechnologie voor een grondige en toch zachte reiniging
 • Volgt de vorm van je tanden en tandvlees voor een grondigere reiniging
 • Dynamische reiniging voor een verbeterde mondhygiëne
Helpt je de aanbevolen richtlijnen voor tandenpoetsen te volgen
 • Waarschuwt je wanneer je te hard poetst
 • Timers om grondig poetsen te stimuleren
Voor een optimaal aangepaste poetservaring
 • Drie intensiteitsstanden en drie reinigingsmodi
 • Nieuwe Deep Clean: pak moeiteloos probleemplekken aan
Past bij je levensstijl
 • Levensduur van de batterij van drie weken tussen twee ladingen
 • Handig reisetui en -oplader

Meer informatie over Philips Sonicare Flexcare Platinum HX9112/12


In de doos:

 • 1x FlexCare Platinum HX9112 Body
 • 1x Opzetborstel AdaptiveClean
 • 1x Opzetborstel InterCare Standaard
 • Docking Station
 • Reisetui
 • Handleiding

Een grondige reiniging, hoe je ook poetst

Oude gewoonten zijn soms moeilijk af te leren, behalve wanneer je poetst met de nieuwste FlexCare Platinum. Dankzij de innovatieve AdaptiveClean-opzetborstel en intuïtieve druksensor die de essentie vormen van onze adaptieve reinigingstechnologie, kun je zelfs de moeilijk te bereiken plekken eenvoudig verzorgen. De borstelharen van de AdaptiveClean-opzetborstel volgen de contouren van je tanden en tandvlees en bereiken tot wel 4 keer meer oppervlak en verwijderen tot 10 keer meer tandplak. Als je te hard poetst, laat de druksensor het handvat van de tandenborstel zacht trillen zodat je zacht bent voor tandvlees en hard voor tandplak.

AdaptiveClean-opzetborstel

De AdaptiveClean-opzetborstel is de enige elektrische opzetborstel die de unieke vorm van je tanden en tandvlees volgt. Dankzij de zachte, flexibele rubberen zijkanten volgt deze opzetborstel alle contouren. Het bereikt tot 4 keer meer oppervlak en verwijdert tot 10 keer meer tandplak langs het tandvlees en tussen de tanden. Terwijl de borstel langs het tandvlees poetst, absorbeert het eventuele overmatige druk door te hard poetsen zodat je je tandvlees spaart, hoe je ook poetst.

Intuïtieve druksensor

Je merkt misschien niet dat je te hard poetst, maar je FlexCare Platinum-tandenborstel wel. Als je te veel druk uitoefent, zorgt de intuïtieve druksensor ervoor dat het handvat van de tandenborstel zacht trilt zodat je precies weet wanneer je zachter moet poetsen. Tijdens onderzoeken hebben 7 van de 10 agressieve poetsers de poetsdruk verminderd dankzij de druksensor.

Aangepaste poetservaring

FlexCare Platinum beschikt over drie intensiteitsstanden en drie reinigingsmodi voor optimaal comfort en een grondige reiniging. Wil jw probleemplekken aanpakken, dan biedt de Deep Clean-modus van 3 minuten uitzonderlijke resultaten. Gebruik Clean-modus voor een fantastische dagelijkse reiniging of White-modus voor het verwijderen van vlekken. Stel de intensiteit in op laag, gemiddeld of hoog afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

Deep Clean-modus

De nieuwe Deep Clean-modus zorgt voor uitzonderlijke reiniging op moeilijk bereikbare plekken. Pak probleemplekken aan met de unieke bewegingen van de opzetborstel in deze modus plus een uitgebreide poetstijd van 3 minuten.

Productinformatie over Philips Sonicare Flexcare Platinum HX9112/12

Reviews

Beart 07-05-2014 Na drie jaar was mijn Philips Sonicare toe aan vervanging. Na grondig de verschillende modellen bestudeerd te hebben heb ik gekozen voor de Philips Flexcare. Met drie poetsstanden (Clean, White en Gum care) en de mogelijkheid om zelf de intensiteit te regelen kan je eindeloos variëren. Tijdens heb poetsen wordt je erop attent gemaakt wanneer je moet wisselen van quadrant. Omdat ik al gewend ben aan het conisch poetsen heb ik geen gebruik gemaakt van de opstart modus. Deze zorgt ervoor dat je gedurende twee weken langzaam went aan de kracht van de tandenborstel. En kracht heeft deze zeker, na een poetsbeurt voelen je tanden bijna net zo schoon als na een behandeling bij de mondhygiëniste. Ook handig, deze versie heeft een druk verklikker, wanneer je teveel druk (slecht voor het tandvlees) zet, geeft de tandenborstel een signaal.
Milco jongmans 29-04-2014 Goede tandenborstel en nu met deze actie extra mooi geprijsd. Helaas was mijn vorige na een paar jaar trouwe dienst kapot gegaan. Na bestellen had ik mijn nieuwe tandenborstel al binnen twee dagen binnen. Kortom goede prijs kwaliteitverhouding.
Paula 29-04-2014 Heerlijke tandenborstel! Je krijgt een seintje als je te hard drukt tijdens het poetsen en dat bleek toch vaker dan ik dacht. Maar ook zonder hard te drukken worden je tanden superglad! Door de timer weet je wanneer je van 'kant' moet wisselen en poets je alles lekker schoon.
Ernie1 23-04-2014 De sonicare tandenborstels poetsen erg fijn. Inmiddels toe aan de derde! In begin even wennen, maar daarna voelt elke andere borstel minder. Geeft een erg schoon resultaat. De timer werkt fijn en praktisch. Eenmaal opgeladen gaat hij lang mee.

Schrijf zelf een review

60 dagen op proef
Niet tevreden? Stuur het product dan binnen 60 dagen retour en u ontvangt het aankoopbedrag terug. Bekijk hier de actievoorwaarden. Deze actie is geldig t/m 31 december 2017.

Anderen bekeken ook: