Philips Sonicare DiamondClean HX9332/04

€ 209,99

€ 144,95
 • Op voorraad
 • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
 • Gratis thuisbezorgd
 • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
 • Artikel 006-119

Philips Sonicare DiamondClean

Voor de ultieme reiniging en een stralend gebit. DiamondClean, het woord zegt het al. Deze elektrische tandenborstel van Philips heeft naast het doel de meest grondige reiniging te bieden, ook het doel de meest witte tanden te realiseren. Twee keer witter dan met een gewone tandenborstel. De unieke Sonicare DiamondClean opzetborstel zorgt daarvoor. De gepatenteerde ‘dynamische reinigingswerking’, vijf poetsstanden en de opzetborstel met flexibele nek zorgen voor de rest. Bijzonder is ook het oplaad-glas en de oplaad-etui, die de tandenborstel tot een echte gadget maken. Handig en stijlvol tegelijk!

In de doos

 • Philips Sonicare DiamondClean HX9332/04 Body
 • 2x Opzetborstel DiamondClean
 • Oplaadglas
 • Reisetui
 • Reislader
 • Handleiding

Meer informatie over Philips Sonicare DiamondClean HX9332/04

Philips DiamondClean opzetborstel

De DiamondClean-opzetborstels zijn de beste opzetborstels van Sonicare. Ze hebben ruitvormige, medium harde borstelharen die op zeer effectieve en veilige manier tandplak verwijderen en zorgen voor de meest witte tanden mogelijk.
Verder houdt de gepatenteerde ‘dynamische reinigingswerking’ in dat er vloeistof met flinke kracht langs de tanden wordt gestuwd en dat zorgt voor extra grondige reiniging. Het resultaat is daardoor vergelijkbaar met de reinigingsbehandeling van de mondhygiënist.

Oplaadglas

Bijzonder is het handige ‘oplaad-glas’ waar je de tandenborstel in kunt zetten, maar ook je mond mee kunt spoelen na het poetsen. En in de stijlvolle ‘oplaad reis-etui’ met usb-aansluiting kun je niet alleen je borstel vervoeren maar hem ook bijvoorbeeld via de usb-aansluiting van je laptop opladen.

Vijf poetsstanden

Bij de Philips Sonicare DiamondClean kun je kiezen uit vijf poetsstanden:
 • Clean kies je voor ‘gewoon’ schone tanden
 • Sensitive kies je als je gevoelige tanden of tandvlees hebt
 • Pools maakt je tanden lichter en polijst ze
 • Whitening verwijdert oppervlaktevlekken
 • Gum care is speciaal voor de milde verzorging van (eventueel ontstoken) tandvlees.

Verder bevat de borstel:

 • Easy-start, met het Easy-start-programma kun je geleidelijk wennen aan de Sonicare-tandenborstel.
 • Smartimer, deze timer schakelt de tandenborstel automatisch uit als je 2 minuten je tanden hebt gepoetst.
 • Quadpacer, de intervaltimer van 30 seconden geeft aan wanneer een kwart van het gebit is gepoetst, zodat je precies alle delen van het gebit even lang en grondig worden gereinigd
Productinformatie over Philips Sonicare DiamondClean HX9332/04

Reviews

Barbara 02-11-2016 Mooie tandenborstel die helaas binnen twee jaar kapot is gegaan omdat de knop niet meer werkt. Bij allebei hetzelfde euvel. Gekocht via onze tandarts dus geen bon in bezit.
Kim 24-07-2015 Ik ben reeds jaren een overtuigde Sonicaregebruiker. Sinds kort ben ik de trotse bezitter van een Sonicare Diamondclean. Wat me vooral opviel was, dat hij, in vergelijking met zn voorgangers, veel lichter is. Ook de borsteltjes zijn ietwat aangepast. Hij komt met een handig reisetui en USB-lader. Handig voor in de wagen - Ook het oplaadsysteem is nieuw: een oplaadglas waarin je de tandenborstel plaatst. Hoewel het oplaadglas heel mooi oogt heb ik toch wel schrik dat dit snel zal sneuvelen... Zelfkennis... De diamondclean heeft 5 verschillende poetsstanden: clean, white, sensitive, polish en gumcare. De polishfunctie is mijn favoriet. 1 minuutje na het reinigen en je hebt perfect gladde tanden. Ook de quadpacer is nog steeds van de partij. De tandenborstel laat een geluidje horen wanneer je van "quadrant" moet wisselen. In het begin is het even wennen aan de trillingen. Het lijkt of je tanden uit je mond getrild worden. :- Hopelijk maakt het zijn belofte waar en bezorgt hij je wittere tanden. Ik gebruik hem nog niet lang genoeg om te weten of dit klopt.
albert 05-08-2012 Inderdaad binnen 1 dag bezorgd met als extra service de trackntrace email waarmee je je bestelling kan volgen. Complimenten voor de snelle levering voor een prijs die veel goedkoper dan in de winkel De Tandenborstel: geleverd met 2 borstels en een mooi oplaad glas en een reis etui in 1 woord geweldig veel beter dan mijn oude oral-b borstel Een schoon gevoel na het poetsen,even wennen aan het geluid en het gekriebel , maar wat poetst deze borstel heerlijk Zou geen oral-b meer willen in combinatie met de flosser van philips perfect
Karel visser 27-02-2012 Super borstel! Veel beter dan mijn oral-b borstel!

Schrijf zelf een review

60 dagen op proef
Niet tevreden? Stuur het product dan binnen 60 dagen retour en u ontvangt het aankoopbedrag terug. Bekijk hier de actievoorwaarden. Deze actie is geldig t/m 31 december 2017.

Anderen bekeken ook: