Tandenborstels


Resultaten 1 t/m 4 van 4

Elektrisch poetsen wordt aanbevolen door tandartsen en mondhygiënisten. Op Tandartsplein vind je een breed assortiment elektrische tandenborstels met onder andere bekende merken als Oral-B en Philips Sonicare.

Je dient elke drie maanden de opzetborstel van je elektrische tandenborstel te vervangen. Koop je opzetborstels gemakkelijk en voordelig online bij Tandartsplein. Bij ons zijn opzetborstels vaak in de aanbieding en als je een grootverpakking koopt, wordt je voordeel ook groter.

Poets jij je tanden toch liever met een handtandenborstel? Bekijk dan het ruime assortiment tandenborstels met merken als JordanLactona en TePe.

Een monddouches is een goed alternatief voor flossen en geeft een goede aanvulling op een (elektrische) tandenborstel. Ben je op zoek naar een monddouche? Bekijk dan ons assortiment monddouches met merken als Waterpik en Philips Sonicare.

Wij snappen dat je niet te lang wilt wachten op deze producten, bestel ze dus vandaag ontvang ze morgen (mits voorradig) al in huis!