Vitis Whitening Tandpasta 100 ml

€ 6,99

€ 6,59
 • Op voorraad
 • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
 • Gratis bezorging vanaf €25,-
 • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
 • Artikel 938-005

Vitis Whitening Tandpasta voor witte tanden

Natuurlijk kun je, je tanden bleken om witte tanden te krijgen, maar witte tanden kun je ook krijgen door het gebruik van Vitis Whitening tandpasta. Vitis maakt gebruik van een nieuwe technologie om tanden en kiezen natuurlijk wit te maken en verkleuringen en aanslag te verwijderen. Het is zeer veilig voor tanden en kiezen door een lage schuringswaarde. Zo krijg je op een veilige manier stralend witte tanden.

Meer informatie over Vitis Whitening Tandpasta

Mooie witte tanden, wie wil ze niet? Dit hoeft niet langer een droom te zijn want de Vitis Whitening herstelt het tandoppervlak en maakt deze weer natuurlijk wit. De tandpasta bevat nanodeeltjes die zich hechten aan het tandoppervlak. De tandpasta bevat daarbij ook werkzame stoffen die aanslag en verkleuringen van o.a. roken, koffie, thee en kleurstoffen uit ons eten verwijderen.
Tanden en kiezen krijgen hun natuurlijke witheid en glans weer terug. Een groot bijkomend voordeel van deze technologie is dat er geen schurende bestanddelen in de tandpasta zitten en dat tegelijkertijd tandgevoeligheid wordt voorkomen.

Vijfvoudige werking Vitis Whitening Tandpasta

De nano-repair technologie geeft samen met de andere bestanddelen van de
Vitis Whitening tandpasta een 5-voudige werking:
 • Anti–verkleuringen
 • Herstellend en witmakend
 • Anti-tandsteen
 • Anti-cariës
 • Polijstend zonder schuring

Wittere tanden

Vitis Whitening geeft de tanden en kiezen de natuurlijke witheid en glans terug zonder gebruik te maken van peroxides of schurende ingrediënten.
De tandpasta is 100% veilig en kan dagelijks gebruikt worden.
De eerste resultaten zijn zichtbaar na 10 dagen. Daarna wordt het effect tot zo’n 3 maanden verder opgebouwd.

Productinformatie over Vitis Whitening Tandpasta

 • Merk: Vitis
 • Ean: 8427426021754

Reviews

A 16-05-2016 Ik ben nu door de helft van de tube heen en ik merk nog geen verschil. Sinds ik het gebruik heb ik wel plotseling zo nu en dan wat pijnlijke aftes in mijn mond, iets wat ik al jaren niet heb gehad. Of dit in verband staat met het gebruik van deze tandpasta ben ik niet helemaal zeker van. Naar mijn gevoel is het een normale tandpasta waar je wat meer geld voor betaalt.
Hanna 08-10-2015 Op advies van mijn tandarts gebruik ik nu Vitis omdat mijn tanden bruin verkleurden, aanslag koffie, thee, rode wijn. Na grondige reiniging door de tandarts gelijk gestart met Vitis tandpasta + mondwater. Na een jaar controle bijna geen verkleuring meer van mijn tanden.
Adriaan van der Water 21-01-2015 Ik was eerst wat sceptisch, maar ik gebruik nu een tube en die inderdaad een verschil is ontstaan in kleur. Mijn tanden zijn duidelijk een tint witter en dat bevalt me erg goed. Het is misschien iets duurder dan een andere tandpasta maar ik heb het er graag voor over. Bovendien zit hier 100 ml in.
Nieske 18-07-2014 Deze tandpasta werd me aanbevolen door de vertegenwoordigster bij ons in de tandartspraktijk. Ik heb hierdoor zelf de tandpasta uit geprobeerd en ik eerbaarder vooral een langer 'schoon' gevoel. Ondanks de lage RDA (schuurwaarde) van 48 toch een glad gevoel. Ook de smaak tijdens en na het poetsen levert nog eens een goed gevoel op! Ik raad het mijn pati
Janna 05-09-2013 2 weken geleden hier de Vitis Whitening tandpasta gekocht en ik begin nu echt te merken dat mijn tanden schonerwitter zijn Top product die whitening tandpasta van Vitis.
Johan C 05-09-2013 Ik moest wel de tweede tupe aanschaffen om het verschil te gaan merken. Fijne tandpasta en doet wat het zegt.... eerlijk gezegd voor mij de eerste. Bedankt tandartsplein! ik zag ook dat jullie drogistplein hadden dus heb ik daar alvast wat boodschappen erbij gedaan. Ook dat gaat gemakkelijk en snel. Tot snel
Hendrik Jan 12-08-2013 Aanbevolen door mijn tandarts. De vitis whitening tandpasta is een fijne tandpasta en mijn tanden zijn inderdaad een paar tinten witter geworden.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook:

€ 5,19

Interprox Regular Mini 3mm geel

blister à 6 stuks

€ 3,89

Vitis Whitening Mondwater

500 ml grootverpakking

€ 8,49