Oral-B


Resultaten 1 t/m 5 van 5

Oral-B

Oral-B is marktleider op het gebied van elektrische tandenborstels. Oral-B heeft als doel om een betere mondgezondheid te stimuleren door over te stappen van een handtandenborstel naar een elektrische tandenborstel.

De specialist in mondverzorging

Oral-B heeft een breed assortiment mondverzorgingsproducten dat bestaat uit elektrische tandenborstels, opzetborstels, tandpasta’s, mondwaterflossdraad en meer waarmee alle gebieden van de mond dagelijks verzorgd kunnen worden. Oral-B heeft ook specifieke producten voor kinderen om deze op jonge leeftijd al te laten wennen aan een goede dagelijkse mondverzorging.

Oral-B elektrische tandenborstels

Als je poetst met een Oral-B elektrische tandenborstel, doe je zoveel meer voor je mondgezondheid dan met een manuele tandenborstel. Hij verwijdert meer tandplak, reinigt beter tussen de tanden en helpt het tandvlees beter te verzorgen. Allemaal met één druk op de knop. Stap dus over op een Oral-B elektrische tandenborstel en ervaar het verschil. Bovendien is Oral-B het nummer 1 tandenborstelmerk gebruikt door tandartsen zelf wereldwijd.

Oral-B PRO

De elektrische tandenborstels uit de PRO lijn van Oral-B bieden een klinisch bewezen superieure reiniging in vergelijking met een gewone manuele tandenborstel. Het op professionele reinigingsinstrumenten geïnspireerde ontwerp van de CrossAction tandenborstelkop omsluit elke tand met borstelharen die onder een hoek van 16 graden zijn geplaatst en de 3D-reinigingsactie trilt, roteert en pulseert om zo tot 100% meer tandplak los te maken en te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel. De poetsdruksensor licht op als je te hard drukt om de schadelijke gevolgen van te hard poetsen te voorkomen en de PRO lijn heeft minstens 2 poetsstanden – plus een timer om je de aanbevolen twee minuten te laten poetsen.
Op de Oral-B PRO elektrische tandenborstels passen de volgende  vervangende opzetborstels: CrossAction, 3D White, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, TriZone en Dual Clean.

Oral-B SmartSeries

De Oral-B SmartSeries elektrische tandenborstels met bluetooth is de eerste in zijn soort ter wereld. Dankzij bluetooth kan je tandenborstel verbinding met je smartphone maken voor onmiddellijke feedback over je poetsgewoontes, deze poetsgewoontes kunnen ook worden aangepast door je tandarts of mondhygiënist.
Het ronde, op professionele reinigingsinstrumenten geïnspireerde ontwerp van de CrossAction tandenborstelkop trilt, roteert en pulseert in een hoek van 16 graden om zo tot 100% meer tandplak los te maken en te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel. De poetsdruksensor licht op als je te hard drukt om de schadelijke gevolgen van te hard poetsen te voorkomen en SmartSeries heeft minstens 3 poetsstanden– plus een timer om je de aanbevolen twee minuten te laten poetsen.
Op de Oral-B SmartSeries elektrische tandenborstels passen de volgende  vervangende opzetborstels: CrossAction, 3D White, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, TriZone en Dual Clean.

Oral-B Genius

Nieuw: Oral-B Genius. Poets net zoals je tandarts adviseert.
Zie direct waar je poets met positie detectie technologie.

Oral-B onthult ‘s werelds eerste elektrische tandenborstel die ziet wat jij niet ziet.De intelligente Oral-B Genius combineert de revolutionaire positie detectie technologie met drievoudige poetsdruksensor en de professionele timer die je helpen poetsen volgens het advies van jouw tandarts.De revolutionaire, op professionele reinigingsinstrumenten geïnspireerde ronde tandenborstelkop van Genius elektrische tandenborstel omvat elke tand, oscilleert, roteert en pulseert om tot 100% meer tandplak los te maken en te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel. Ontworpen om je te helpen te poetsen zoals de tandarts aanbeveelt, verbindt deze borstel met de Oral-B smartphone app via Bluetooth-technologie om je gepersonaliseerde, real-time feedback te geven. Deze bestaat uit een timer om ervoor te zorgen dat je de aanbevolen twee minuten poetst, een drievoudige poetsdruksensor om je tandvlees te beschermen tegen te hard poetsen en de geavanceerde positiedetectietechnologie, zodat je nooit een zone overslaat. De 360º SmartRing met LED-verlichting stelt je in staat om je poetservaring persoonlijk te maken. Oral-B Genius is beschikbaar in twee kleuren: zwart of wit.

Oral-B Trizone

Naast oscillerend-roterende tandenborstels heeft Oral-B ook een andere techniek ontwikkeld die er sterk op lijkt; TriZone. Het grote verschil is dat deze opzetborstel een langwerpig borstelkopje heeft.
TriZone biedt een DrieZone diepe reiniging die alle zijden van de tand bereikt: het tand-oppervlak, de ruimte tussen de tanden en de achterkant van de kiezen. Met een TriZone tandenborstel kan men bovendien dezelfde poetsbeweging maken die men gewend is van een handtandenborstel. Per minuut bewegen de borstels tot 8.800 keer heen en weer en pulseren daarnaast tot 40.000 keer.
Op de TriZone borstelkopjes zitten drie typen haartjes, die elk een andere functie hebben. De middelste donkerblauwe haartjes pulseren en zijn gemaakt om plak van je tandoppervlak los te maken. Het plak wordt hierna weggepoetst door de witte haartjes, die snel heen en weer bewegen. Deze haartjes verwijderen ook plak tussen je tanden. De langere lichtblauwe haartjes vooraan zijn er om bij lastig te bereiken plekken te poetsen, zoals achteraan je kiezen.

Oral-B aanbiedingen

Op zoek naar een scherpe Oral-B aanbieding? Die vind je bij Plein! Bij Plein vind je altijd scherpe Oral-B aanbiedingen op elektrische tandenborstels, opzetborstels, tandpasta's en meer! Oral-B producten kun je voordelig, gemakkelijk en snel online kopen bij Plein.