Oral-B


Resultaten 61 t/m 80 van 114

Oral-B Tandenborstel Stages 1
 

Direct leverbaar

€ 2,53 11% korting

€ 2,25
Bekijk product: Oral-B Tandenborstel Stages 1
Oral-B Floss 3DWhite Luxe
 

Direct leverbaar

€ 4,99 37% korting

€ 3,15
Bekijk product: Oral-B Floss 3DWhite Luxe
Oral-B Kids Vitality Avengers
 

Direct leverbaar

€ 34,99 20% korting

€ 27,95
Bekijk product: Oral-B Kids Vitality Avengers
Oral-B Kids Vitality Frozen
 

Direct leverbaar

€ 34,99 20% korting

€ 27,95
Bekijk product: Oral-B Kids Vitality Frozen
€30,- retour
Oral-B Genius 8000 Elektrische Tandenborstel
 

Direct leverbaar

€ 249,99 40% korting

€ 149,00
Bekijk product: Oral-B Genius 8000 Elektrische Tandenborstel

Oral-B

Oral-B is onderdeel van het bedrijf Procter & Gamble en is marktleider op het gebied van elektrische tandenborstels.De doelstelling van Oral-B is om een betere mondgezondheid te stimuleren door over te stappen van een handtandenborstel naar een elektrische tandenborstel.

Specialist in mondverzorging

Oral-B heeft een breed assortiment mondverzorgingsproducten dat bestaat uit elektrische tandenborstels, tandpasta’s, monddouches, flossdraad, opzetborstels en meer waarmee alle gebieden van dagelijkse mondverzorging behandeld kunnen worden. Ook heeft Oral-B producten voor speciale doelgroepen zoals kinderen om deze op jonge leeftijd al te laten wennen aan een goede dagelijkse mondverzorging met een elektrische kindertandenborstel.

Oral-B elektrische tandenborstels

De elektrische tandenborstels uit de PRO lijn van Oral-B zijn voorzien van een borstelkopje die zowel ronddraait als heen en weer beweegt. Er zijn ook modellen die ook nog naar de tand toe pulseren. In dat geval wordt de term 3D gebruikt. Kenmerkend voor een PRO (oscillerend-roterende) tandenborstel is dat de borstelkopjes rond zijn en dat je tijdens het poetsen geen poetsbewegingen moet maken. Je moet de borstelkop bij elke tand (bij alle kanten) even stoppen om het plak te verwijderen.

Oral-B TriZone elektrische tandenborstels

Naast oscillerend-roterende tandenborstels heeft Oral-B ook een andere techniek ontwikkeld die er sterk op lijkt; TriZone. Het grote verschil is dat deze serie langwerpige borstelkopjes heeft, die ook onderling nog kunnen roteren. Deze tandenborstels roteren dus in een andere richting dan de tandenborstels uit de PRO serie.

Op de TriZone borstelkopjes zitten drie typen haartjes, die elk een andere functie hebben. De middelste donkerblauwe haartjes pulseren en zijn gemaakt om plak van je tandoppervlak los te maken. Het plak wordt hierna weggepoetst door de witte haartjes, die snel heen en weer bewegen. Deze haartjes verwijderen ook plak tussen je tanden. De langere lichtblauwe haartjes vooraan zijn er om bij lastig te bereiken plekken te poetsen, zoals achteraan je kiezen. Met dit type tandenborstels kun je dezelfde poetsbeweging maken als met een handtandenborstel.

Oral-B online kopen

De producten van Oral-B kun je voordelig, gemakkelijk en snel online kopen bij Tandartsplein. De producten zijn vaak in de aanbieding en vrijwel altijd op voorraad.

Oral-B aanbiedingen

Op zoek naar een goede Oral-B aanbieding? Die vind je bij Tandartsplein! Je vindt hier altijd scherpe Oral-B aanbiedingen op elektrische tandenborstels, tandpasta's en meer!