Tandenstokers


Resultaten 1 t/m 20 van 28

Lactona Intersticks

Direct leverbaar

€ 2,89 31% korting

€ 2,00
Bekijk product: Lactona Intersticks

Tegenwoordig zijn er zeer smalle tandenstokers verkrijgbaar, zodat ook de kleinere ruimtes tussen de tanden en kiezen met tandenstokers gereinigd kunnen worden. De meeste mensen gebruiken tandenstokers regelmatiger dan floss en ze zijn ook enthousiast over het gebruik ervan. Een goede tandenstoker is driehoekig van vorm, heeft een platte, smalle onderkant en is gemaakt van een zachte houtsoort. Sommige bevatten ook menthol voor extra freisheid. Een cocktailprikker is dus zeker geen goede tandenstoker.

Gebruik van tandenstokers

Voor het gebruik maak je de tandenstoker even nat in de mond, zodat je eventueel splinteren van de tandenstoker kan voorkomen. Neem de tandenstoker vervolgens tussen je duim en wijsvinger en zet de platte, smalle kant tegen het tandvlees. Houdt de tandenstoker zoveel mogelijk loodrecht op de tandenrij. Steek nu de tandenstoker zover tussen de tanden en kiezen dat hij vastloopt en beweeg vervolgens de tandenstoker zo’n  tien keer heen en weer. Zo verwijder je de tandplaque tussen de tanden en kiezen. Herhaal deze handeling bij de overige tanden en kiezen waar er ruimte is voor de  tandenstoker.

Tandenstokers online kopen

Koop je tandenstokers gemakkelijk en voordelig online bij Tandartsplein. Wij hebben een ruim assortiment met alle soorten, maten en merken tandenstokers. Populaire merken zijn onder andere JordanTePe en Stim-U-Dent. Als je vandaag bestelt, ontvang je het de volgende dag al in huis.