Interprox Regular Cylindrical 3.5mm Wit Zakje à 6 stuks

€ 4,99

€ 3,89
  • Op voorraad
  • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
  • Gratis bezorging vanaf €25,-
  • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
  • Artikel 001-703

Deze officiele blisterverpakking van deze rager is uitverkocht en is niet meer bestelbaar bij Tandartsplein. Wij hebben echter wel dit zelfde product in een Interprox zakje. Je zult dit product ontvangen als het besteld. Mocht je liever alleen officiele producten kopen gebruik dan dit alternatief: De Interprox Premium Cylindrical 1.3. De Interprox ragers zijn praktische borsteltjes in verschillende maten tot 6mm, waarmee de plak en bacteriën tussen de tanden en kiezen dagelijks verwijderd kan worden.

  • Voor elke interdentale ruimte te meest geschikte rager.
  • Een praktisch hoesje om de Interprox Regular. De ragers zijn hierdoor gemakkelijk en hygiënisch mee te nemen in b.v. handtas of jaszak.
  • Een metaaldraadje dat is bedekt met een plastic beschermlaagje, hiermee worden beschadigingen aan de tanden en kiezen voorkomen.
  • Met de Interprox Super Micro (2.0 mm) kunnen zelfs zeer kleine interdentale ruimten goed gereinigd worden.
  • Gebruik van Tynex© borstelhaartjes in twee kleuren. Op de zwarte haartjes kan de (wit/gele) bacteriële tandplak goed gezien worden. Op de witte haartjes kan een eventuele bloeding opgemerkt worden.

Meer informatie over Interprox Regular Cylindrical 3.5mm Wit

De ruimten tussen tanden en kiezen variëren wat betreft locatie en omvang. Daarom is het belangrijk voor iedere specifieke situatie de meest geschikte interdentaal rager te kunnen kiezen.

De Interprox Regular heeft een assortiment van 7 verschillende maten borsteltjes en is geschikt voor het reinigen van alle interdentale ruimten tot 6 mm.

Het assortiment van de Interprox Regular

Interprox Super Micro(oranje)2 mm
Interprox Micro(groen)2.4 mm
Interprox Mini Conical(Rood)2-4 mm
Interprox Mini (geel)3 mm
Interprox Cylindrisch(wit)3.5 mm
Interprox Conisch(blauw)3.5 mm – 6 mm
Interprox Maxi(paars)6 mm


Gebruiksaanwijzing
1. Let goed op dat u de meest geschikte maat Interprox kiest.
Voor elke interdentale ruimte dient de juiste maat bepaald te worden. Het borsteltje moet gemakkelijk maar wel met een zekere weerstand tussen de tanden en kiezen kunnen komen.
Wanneer de rager te groot is voor de interdentale ruimte of wanneer er teveel druk uitgeoefend wordt kan de tandwortel beschadigd worden.
Echter, wanneer de rager te klein is kunnen de borstelhaartjes de ruimte niet goed reinigen.

2. Beweeg het borsteltje een aantal keren tussen de tanden en kiezen heen en weer zonder te draaien. Op deze manier worden plak en bacteriën verwijderd.

3. Om de kiezen gemakkelijk te reinigen kan het handvat in elke gewenste richting gebogen worden. U kunt de rager verlengen door het beschermkapje op het handvat te plaatsen.

Productinformatie over Interprox Regular Cylindrical 3.5mm Wit

Reviews

Anderen bekeken ook:

€ 3,89

Interprox Regular Mini 3mm geel

blister à 6 stuks

€ 3,89

€ 3,89

€ 3,89