Interprox Plus Conisch 3mm-5mm blauw blister à 6 stuks

€ 5,35

€ 3,99

Vanaf 3 stuks € 3,89
Vanaf 6 stuks € 3,79  • Op voorraad
  • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
  • Gratis bezorging vanaf €25,-
  • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
  • Artikel 001-722

Interdentale ruimten reinigen

Specifiek voor het reinigen van de ruimten tussen de kiezen wat verder achter in de mond (ter hoogte van de wang) is de Interprox Plus ontwikkeld.

Meer informatie over Interprox Plus Conisch 3mm-5mm blauw

De ruimten tussen tanden en kiezen variëren wat betreft locatie en omvang. Daarom is het belangrijk voor iedere specifieke situatie de meest geschikte interdentaal rager te kunnen kiezen.

De Interprox Plus heeft een assortiment van 9 verschillende maten borsteltjes en is geschikt voor het reinigen van alle interdentale ruimten tot 11 mm.

Het assortiment van de Interprox Plus


Interprox Plus Nano(roze)1.9 mm
Interprox Plus Super Micro(oranje)2 mm *
Interprox Plus Micro(groen)2.4 mm
Interprox Plus Mini(geel)3 mm
Interprox Plus Mini Conisch(rood)2 mm - 4 mm
Interprox Plus Conisch(blauw)3 mm – 5 mm
Interprox Plus Maxi(paars)4,2 mm – 5,7 mm
Interprox Plus X Maxi(grijs)4,5 mm – 9 mm
Interprox Plus XX Maxi(zwart)6 mm – 11 mm

* De Interprox Plus Nano heeft een ijzerdraadje van 0.38 mm en de Interprox Plus Super Micro heeft een ijzerdraadje van 0.50 mm.

Gebruiksaanwijzing
1. Let goed op dat u de meest geschikte maat Interprox kiest.
Voor elke interdentale ruimte dient de juiste maat bepaald te worden. Het borsteltje moet gemakkelijk maar wel met een zekere weerstand tussen de tanden en kiezen kunnen komen.
Wanneer de rager te groot is voor de interdentale ruimte of wanneer er teveel druk uitgeoefend wordt kan de tandwortel beschadigd worden.
Echter, wanneer de rager te klein is kunnen de borstelhaartjes de ruimte niet goed reinigen.

2. Beweeg het borsteltje een aantal keren tussen de tanden en kiezen heen en weer zonder te draaien. Op deze manier worden plak en bacteriën verwijderd.

3. Om de kiezen gemakkelijk te reinigen kan het handvat in elke gewenste richting gebogen worden. U kunt de rager verlengen door het beschermkapje op het handvat te plaatsen.

Productinformatie over Interprox Plus Conisch 3mm-5mm blauw

Reviews

s. sterker 18-11-2014 Heb sinds ik een beugel draag de ragers altijd in huis. Werkt helemaal super. Alles kan ik er goed mee reinigen, waar de tandenborstel net niet bij kan.
j. jansen 18-11-2014 Ragers zijn echt een uitkomst. Ik ben er super blij mee. Mijn tandarts adviseerde mij deze aan te schaffen. Werkt veel beter dan flossen. Ik neem ze ook altijd mee als ik onderweg ben, een schoon gebit is echt belangrijk. Ragers zijn top
s. van der steen 18-11-2014 Al sinds jaar en dag gebruik ik de ragers van interprox. Je hebt ze ook van andere merken, maar hier ben ik als eerste bij terechtgekomen en bevalt mij uitstekend. De ragers zorgen ervoor dat flossen of met een tandenstoker je tanden te reinigen niet nodig is.
Leonie Kroonsman 22-10-2012 Drogistplein doet wat zij beloofd. binnen 12 uur in huis. gebruik al jaren interprox ragers... zijn de beste

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook:

Halita Mondwater

500 ml grootverpakking

€ 14,95

€ 6,59