Interprox Access Maxi 5mm rood blister à 4 stuks

€ 5,10

€ 3,89

Vanaf 5 stuks € 3,79
Vanaf 10 stuks € 3,69  • Op voorraad
  • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
  • Gratis bezorging vanaf €25,-
  • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
  • Artikel 001-711

Interdentaal rager voor moeilijk te bereiken ruimten

Voor het reinigen van interdentale ruimten ver achter in de mond, tussen de laatste kiezen, is de Interprox Access erg geschikt. De extra lange steel maakt een goede grip tijdens het reinigen mogelijk. Net als bij de Plus staat het ragertje “geknikt”op de steel.

Meer informatie over Interprox Access Maxi 5mm rood

De ruimten tussen tanden en kiezen variëren wat betreft locatie en omvang. Daarom is het belangrijk voor iedere specifieke situatie de meest geschikte interdentaal rager te kunnen kiezen.

De Interprox Access heeft een assortiment van 3 verschillende maten borsteltjes en is geschikt voor het reinigen van alle interdentale ruimten tot 5 mm.

Het assortiment van de Interprox Access

Interprox Mini(geel)3 mm
Interprox Conisch(blauw)3 mm - 5 mm
Interprox Maxi(rood)5 mm


Gebruiksaanwijzing
1. Let goed op dat u de meest geschikte maat Interprox kiest.
Voor elke interdentale ruimte dient de juiste maat bepaald te worden. Het borsteltje moet gemakkelijk maar wel met een zekere weerstand tussen de tanden en kiezen kunnen komen.
Wanneer de rager te groot is voor de interdentale ruimte of wanneer er teveel druk uitgeoefend wordt kan de tandwortel beschadigd worden.
Echter, wanneer de rager te klein is kunnen de borstelhaartjes de ruimte niet goed reinigen.

2. Beweeg het borsteltje een aantal keren tussen de tanden en kiezen heen en weer zonder te draaien. Op deze manier worden plak en bacteriën verwijderd.

3. Om de kiezen gemakkelijk te reinigen kan het handvat in elke gewenste richting gebogen worden. U kunt de rager verlengen door het beschermkapje op het handvat te plaatsen.

Productinformatie over Interprox Access Maxi 5mm rood

Reviews

Anderen bekeken ook:

€ 3,89

€ 3,89

€ 4,79

€ 3,99