Flossen en ragen


Resultaten 1 t/m 14 van 14

Jordan 3-in-1 Flosser
 

Direct leverbaar

€ 3,99 6% korting

€ 3,75
Bekijk product: Jordan 3-in-1 Flosser
Jordan Mini Miracle
 

Direct leverbaar

€ 4,57 14% korting

€ 3,95
Bekijk product: Jordan Mini Miracle
Jordan Expand Fresh
 

Direct leverbaar

€ 3,04

€ 2,99
Bekijk product: Jordan Expand Fresh

Het poetsen van je tanden is niet voldoende voor een goede mondverzorging. De ruimten tussen je tanden en kiezen moet ook dagelijks worden gereinigd. Het is voor veel mensen een hele uitdaging om het gebit goed schoon te houden. De helft van de mensen heeft namelijk tandvleesproblemen. Met poetsen alleen bereik je slechts 60% van je gebit. Tandplak onder de tandvleesrand en tussen de tanden kan leiden tot tandvleesontsteking en uiteindelijk leiden tot het uitvallen van een tand of kies. Een goede mondgezondheid vermindert ook de kans op o.a. diabetes, hartklachten en zwangerschapscomplicaties.

Voor het reinigen van de ruimten tussen je tanden en kiezen kun je gebruik maken van ragers, tandenstokers, floss en/of een waterflosser. Meer informatie over flossen, stoken of ragen lees je in ons dossier.

Bij Tandartsplein kun je ragers kopen in vele soorten en maten. Wij bieden ragers van veel verschillende merken, onder andere InterproxLactona en TePe.

Naast ragers bieden wij ook een ruim assortiment floss en tandenstokers. Je vindt hier merken als GUMJordan en Stim-U-Dent.

Waterflossen

Voor mensen die makkelijk en effectief tussen de tanden en onder de tandvleesrand willen reinigen biedt waterflossen een oplossing. Meer dan 60 klinische studies tonen de effectiviteit van de Waterpik Waterflosser aan. De Waterflosser verwijdert tot 99,9% van de tandplak van de behandelde gebieden. Daarnaast vermindert de Waterflosser bloedend tandvlees tot 93% binnen 4 weken, is tot 5x effectiever dan poetsen alleen rondom beugels en is tot 2x effectiever in het verminderen van bloedend tandvlees rondom implantaten in vergelijking met flossen. De meest recente studie toont aan dat Waterflossen zelfs beter is dan ragen!

Overleg met je tandarts of mondhygiënist welke methode het beste voor jou werkt.