Halita Slechte adem Voordeelpakket 5 stuks

€ 36,14

€ 29,95
  • Op voorraad
  • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
  • Gratis thuisbezorgd
  • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
  • Artikel 001-109

Slechte adem? Zo kom je ervan af

Dit complete mondverzorgingspakket pakt slechte adem grondig aan. Het bevat namelijk alle artikelen om snel van een slechte adem af te komen. In het pakket zit Halita mondspoelmiddel, tandpasta, tongreiniger en mondspray. Doordat je alles in koopt in dit voordeelpakket krijg je uiteindelijk een interessante korting. Halita: voor een frisse adem en een gezonde tong!Het pakket bevat:

Meer informatie over Halita Slechte adem Voordeelpakket

Voorkom slechte adem

Slechte adem of orale halitose is een groot probleem. Niet alleen voor degene die een slechte adem heeft, maar ook voor de naaste omgeving van deze persoon (partner, vrienden, collega's).

Uit diverse klinische studies blijkt dat één op de vier mensen in meer of mindere mate last heeft van een slechte adem.

Een omvangrijk probleem dus. Mensen die zich bewust zijn van hun slechte adem schamen zich vaak voor hun probleem en proberen de slechte adem te maskeren met kauwgom, frisse snoepjes en mondwater.

Ook het hebben van een slechte adem ’s morgens bij het opstaan, de zogenoemde ochtend foetor, kan een reden zijn voor een gevoel van gêne. Daarbij ligt er ook een behoorlijk taboe op het praten over slechte adem. Mensen die zich niet bewust zijn van hun onfrisse adem worden vaak niet aangesproken op de problematiek.

Met de Halita voordeelpakket kan dit probleem daadwerkelijk aangepakt worden!

Oorzaken slechte adem (orale halitose)

Halitose is een abnormale geur van de uitgeademde lucht. Belangrijk is halitose niet te verwarren met een tijdelijke slechte adem, die ontstaat na het gebruik van tabak, alcohol, knoflook, spruitjes etc. etc. De oorzaak van de meer permanente halitose klachten kan voor het grootste deel letterlijk in de mond gevonden worden.

Hoe ontstaat een slechte adem?

Veel mensen denken dat een slechte adem wordt veroorzaakt door hun maag. Dit is vrijwel nooit het geval. Uit klinisch onderzoek is gebleken dat in de meeste gevallen (87% !) de slechte adem ontstaat in de mond en met name op het achterste gedeelte van de tong. Dit gedeelte is nogal ruw en heeft veel groeven, waarin zich bacteriën kunnen nestelen. Wanneer de tong uitgestoken wordt en een wit/gele aanslag op het achterste gedeelte van de tong te zien is, is het niet moeilijk voor te stellen dat hier ontzettend veel bacteriën zitten. Een aantal van deze bacteriën produceren vluchtige zwavelverbindingen (VZV's) die een vieze lucht verspreiden, te vergelijken met de onaangename geur van rotte eieren.

Er zijn tegenwoordig 4 Halita producten op de markt waarmee de oorzaak van de slechte adem (bacteriën) goed te behandelen is. Al deze producten richten zich op het daadwerkelijk bestrijden van de bacteriën achter op de tong. Dit in tegenstelling tot veel andere producten die uitsluitend de slechte adem proberen te maskeren. Naast het gebruik van de Halita producten blijft het goed poetsen van de tanden, maar ook het reinigen van de ruimtes tussen de tanden en kiezen, belangrijk. Dit laatste kan op een handige manier gedaan worden met o.a. de Interprox interdentaal borsteltjes.

Instructies voor het gebruik

Omdat de bacteriën op de tongrug elke dag weer terugkomen is het belangrijk dat deze ook dagelijks verwijderd worden. Met de Halita producten kan de volgende dagelijkse routine aangehouden worden.

WERKING: Halita Tongreiniger
Hiermee wordt de tong mechanisch gereinigd. Vergelijk de tandenborstel voor de tanden met de tongreiniger voor de tong.

Behandeling:
1 of 2x per dag de tong reinigen volgens voorschrift op verpakking. Het tongreinigen ’s ochtends kan effectiever zijn i.v.m. accumulatie van de bacteriën op de tong gedurende de nacht. Het tongreinigen ’s avonds is echter vaak beter de verdragen (minder kokhalsneigingen).

WERKING: Halita Mondspoelmiddel
Vaak is naast het tongreinigen met de Halita Tongreiniger een extra ondersteuning nodig om alle bacteriën goed aan te pakken. De stoffen in Halita hebben een antibacteriële werking .Vergelijk Halita voor je tong met de tandpasta voor je tanden.

Behandeling:
‘ s Ochtends na het tandenpoetsen en ‘s avonds juist vóór het slapen gaan gedurende 1 minuut gorgelen met 15 ml Halita. Uitspugen en niet na spoelen met water.

WERKING: 2uur Mondspray
Omdat bacteriën op de tong die 's ochtends verwijderd zijn in de loop van de dag weer kunnen toenemen kan ondersteuning met de Halita Mondspray noodzakelijk zijn. De werkzame stoffen in de Mondspray zijn gelijk aan die van Halita Mondspoelmiddel (antibacterieel). Tevens neutraliseert de Spray mondgeurtjes die kunnen optreden na het gebruik van o.a. specerijen, alcohol en tabak. Door het handzame formaat is de Mondspray gemakkelijk mee te nemen.

Behandeling:
Gebruik gedurende de dag indien noodzakelijk. Per keer 4 tot 6 pufjes achter op de tong en in de mond sprayen.

WERKING: Tandpasta
Tandpasta's die slechte adem willen verhelpen moeten effectief zijn op bacteriën en vluchtige zwavelverbindingen. De Halita Tandpasta is effectief tegen beide en is geschikt voor dagelijks gebruik.

Behandeling:
Gebruik de Halita tandpasta dagelijks in plaats van een gewone tandpasta

Wanneer heeft de behandeling effect: Wanneer de Halita producten dagelijks op een goede manier worden ingezet heeft de behandeling vaak al binnen enkele dagen resultaat. De Halitose klachten zullen verminderen en vaak volledig verdwijnen. Voor het behoud van dit goede resultaat is een dagelijks onderhoud echter wel noodzakelijk. Dit omdat de Halitose veroorzakende bacteriën ook elke dag weer terug keren op de tong. Het dagelijks reinigen van de tong met de tongreiniger blijft de basis vormen voor een goed onderhoud. Dit ondersteunt met de Halita Mondspray. Bij zwaardere Halitose klachten kan het noodzakelijk zijn dagelijks met Halita te blijven gorgelen.

Tot slot: zoek een vertrouwenspersoon Een aspect waar veel mensen die hun slechte adem gaan behandelen tegenaan lopen is het feit dat het voor de persoon zelf moeilijk te controleren is dat de slechte adem daadwerkelijk verdwenen is. Omdat er een snelle gewenning plaatsvindt aan de eigen (lichaams)geur ervaren lang niet alle mensen met slechte adem deze geur zelf. Denk maar aan de parfum of eu de toilette die na het opspuiten ‘s ochtends al snel niet meer zelf geroken wordt. Dit is ook met Halitose klachten het geval. Omdat een persoon met slechte adem deze zelf niet of in veel mindere mate ervaart (door deze gewenning), is controle op het verdwijnen van de klachten ook moeilijk. De oplossing kan zijn om aan de partner, collega, vriend te vragen of deze de adem af en toe wil controleren.

Productinformatie over Halita Slechte adem Voordeelpakket

Reviews

Pierre 10-06-2015 Ga het zeker proberen, jammer dat op de tubes en flesjes staat, lost de slechte adem op Dan wil je niet dat anderen het zien staan in de douche.
Anoniem 26-03-2014 Heb het pakket vandaag binnen gekregen. Alles nog niet getest, maar ziet er veelbelovend uit. 1 puntje van kritiek: De bijgevoegde informatiefolder, waarom is deze in het Frans? Hierdoor heb je totaal niks aan de informatie.
Anoniem 05-07-2011 GEWELDIG! echt een dikke aanrader !
Ella 20-02-2011 GE-WEL-DIG! Echt een aanrader, ik heb ook niet meer een vieze smaak in mijn mond.
Brunette 21-01-2011 Ik ben echt helemaal verkocht, ik gebruik het nu een tijdje en kan nooit meer zonder. Dit voelt zo anders dan gewoon mondwater, je weet meteen dat het werkt!
anoniem 11-09-2010 ik gebruik het al 3 jaar en het heeft me zo gelukkig gemaakt. Alleen nu is de tandpasta vernieuwd met fluriode toegevoegd, dat vind ik minder, want het poets minder lekker en schuimt nauwelijk. Het werkt nog wel, maar poets echt minder fijn!!! Jammer.
silvia 21-09-2009 Ongelooflijk om halita mondspoelmiddel te gebruiken. Dacht dat er nooit iets aan te doen was, heb vreselijke vermijdingsgedrag gehad. Hiermee lot uit de loterij
Susan 14-09-2009 ik heb echt al vanaf mijn 13e jaar last van mondgeurtjes. De laatste 10 jaar is het zo erg geworden dat ik echt naar "poep" uit mijn mond rook. Het eten van vlees, kaas en melkproducten verergerde de zaak. Als ik ging uit eten durfde ik nooit te praten met de gene die naast mij zat. Maar zelfs als ik een opdracht kreeg om uit te typen durfde ik niet te praten tot de opdrachtgever zijn papiertje had afgegeven en bijna weg was. Dan pas durfde ik te praten en/of vragen te stellen. s Avonds en s ochtends in bed was het het ergst. Mijn man verschuldigde mij ervan dat ik poepjes liet. Ik durfde neit te zeggen dat het mijn mond was. Zoenen (tong) deden we echt al jaren neit meer, en dat te betekenen dat ik de duurste parfums koop en mij van top tot teen insmeer omdat ik echt een hekel heb aan slechte hygiene in en om het lichaam. Echter mijn mondstank kreeg ik neit onder controle. WAt ik ook deed. Tandenpoetsen, flossen, gorgelen met listerine, alles. Tot ik dit product ging proberen. Ik heb nagenoeg geen last van mijn mondgeur meer. MIjn tong reinig ik twee keer per dag. Samen met het mondwater en de tandpasta. Ik durf eindelijk iemand in zijn gezicht aan te spreken en ik durf iedereen weer te zoenen. ik kan het echt iedereen aanraden. Voor mij is er een wereld open gegaan, Ik hoop dat het bij ook zo goed lukt.
Kelly 11-08-2009 Geweldig !!!!!!!!!!!
miracle 22-07-2009 Ik ga het ook maar eens bestellen ik ben benieuwd wat het resultaat zal worden. Hoop dat dit ook mijn leven zal veranderen.
erwin.g.alberto 07-10-2008 ik ga dit product voor het eerst gebruiken en ik weet het zeker dat mij zou helpen, hartelijk bedankt en doorgaan met jullie product.
anoniem 23-10-2007 stop inderdaad alstublieft niet met bestaan dan zijn we weer nergens
angel 23-09-2007 Ik ben Halita zo dankbaar.Ga alstublieft door met uw product, als je jaren alles uitgeprobeerd hebt dan wordt je echt moedeloos, maar u hebt mijn leven veranderd, Ik kan, zonder continu aan mijn adem te denken, of de gehele dag te sproeien met mondspray, met mensen praten. Mijn dank is heel groot, ik geniet nog elke dag met een gevoel van zekerheid, een groter cadeau had u me niet kunnen geven.Ik had nooit durven dromen dat ik van mijn probleem af zou komen. Ik kan niet meer zonder de producten. Mijn dank is echt groot! Groetjes
Henk-Jan 13-02-2007 Op aanraden van mijn tandarts heb ik dit pakket gekocht. Ik had erg veel last en gebruik nu elke dag de tongreiniger en de tandpasta. Het mondspoelmiddel heb ik alleen in de begin periode hoeven te gebruiken. Ik heb nu eindelijk geen last meer van een slechte adem.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook:

Halita Mondwater

500 ml grootverpakking

€ 14,95

€ 4,99

€ 5,49