Desensin Gevoelige Tanden Voordeelpakket 4 stuks

€ 24,05

€ 19,99
  • Op voorraad
  • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
  • Gratis bezorging vanaf €25,-
  • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
  • Artikel 001-309

Desensin Pakket voor gevoelige tanden

De producten in het gevoelige tanden pakket zijn de oplossing voor gevoelige tanden. Snel van gevoelige tanden Het pakket bevat:
  • Desensin Tandpasta Repair
  • Desensin Gel
  • Desensin Repair Mondspoelmiddel
  • Vitis Surgical

Meer informatie over Desensin Gevoelige Tanden Voordeelpakket

Gevoelige tanden

In een normale situatie worden tanden en kiezen beschermd door tandglazuur en door tandvlees.

Deze bescherming verhindert dat externe stimuli zoals warme en koude dranken, zure en zoete voedingswaren tot bij het binnenste van de tand kunnen komen en de zenuwen in de tand kunnen prikkelen.

Wanneer door aantasting van het tandglazuur (1) en of terugtrekkend tandvlees (2), dentine en of cement bloot komen te liggen kan tandgevoeligheid ontstaan. Door het optreden van bepaalde externe stimuli kunnen, door het ontbreken van de genoemde bescherming, de zenuwen in de tandpulpa geprikkeld worden.

STAP 1 ACTIEVE FASE
Desensin Gel

De actieve fase (stap I) bestaat uit het dagelijks poetsen met de Desensin Gel. Deze frisse gel bevat ingrediënten zoals Kaliumnitraat en Natriumfluoride. Door de gewone tandpasta te vervangen door deze frisse gel wordt op snelle en effectieve wijze tandgevoeligheid aangepakt. Belangrijk is dat de Desensin Gel dagelijks gebruikt wordt. Voor een nog snellere vermindering van de tandgevoeligheid kan een extra hoeveelheid Gel voor het slapen gaan met de vinger op de meest gevoelige plaatsen worden aangebracht. Gedurende de nacht kan de Gel goed zijn werk doen.

Ook het gecombineerd spoelen met Desensin Mondspoelmiddel is aan te bevelen bij zeer gevoelige tanden (poetsen met Desensin Gel, daarna spoelen met Desensin Mondspoelmiddel en vervolgens Desensin Gel aanbrengen op de meest gevoelige plaatsen.

STAP 2 BESCHERMENDE FASE
Desensin Repair

Desensin Repair is geschikt voor dagelijks gebruik. Desensin Repair is bewezen effectief vanaf het eerste poetsmoment. Voor locale applicatie in het geval van langdurige en blijvende pijn (zoals na een parodontale behandeling) is Desensin Gel erg geschikt.

AANVULLEND
Desensin Mondspoelmiddel

Desensin Mondspoelmiddel wordt aanvullend op stap I en stap II gebruikt om een nog snellere vermindering van de tandgevoeligheid te bewerkstelligen. Bestanddelen zijn o.a. Kaliumnitraat en Natriumfluoride. Het mondspoelmiddel is mild in de mond, bevat geen alcohol en is aangenaam van smaak.

Productinformatie over Desensin Gevoelige Tanden Voordeelpakket

Reviews

J. Meeder 25-02-2007 prettige tandpasta werkt echt voor gevoelige tanden/kiezen

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook:

TePe Ragers 0,5 mm Rood

blister à 6 stuks

€ 4,39

€ 4,49