Plusbiotics Probiotica 30 caplets

€ 17,50
  • Op voorraad
  • Vandaag voor 22:00 besteld, morgen thuisbezorgd
  • Gratis bezorging vanaf €25,-
  • Betaal achteraf op factuur of via iDeal
  • Artikel 930-278

Plusbiotics Probiotica bevat een bijzondere mix van zeven bacterieculturen met 6 miljard CFU.

Meer informatie over Plusbiotics Probiotica

De gepatenteerde formulering zorgt ervoor dat de bacteriën vrijwel ongeschonden op hun plek terechtkomen. Eenmaal ter plaatse worden ze verspreid over zes uur afgegeven.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl. Bewaren op een koele, droge plaats en buiten bereik van kinderen.

Aanbevolen gebruik
1 caplet (rond bolletje) 1 tot 2x daags bij een maaltijd. Tijdens een kuur minimaal 2 uur NA het antibioticagebruik innemen. Het aanbevolen gebruik niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.

Dit product moet onder medisch toezicht worden gebruikt. Raadpleeg eerst voor gebruik uw (tand)arts.

Productinformatie over Plusbiotics Probiotica

Reviews

Nathalie 31-07-2015 Op advies van mijn tandarts gebruikt tijdens een antibioticumkuur. Normaal heb ik altijd veel last van mijn darmen tijdens een kuur en voel ik me ellendig, nu had ik nauwelijks klachten. Een aanrader, ook snel geleverd.
Muberra 08-02-2013 Gebruik van Probiotica is in ontwikkeling. Door een korte literatuurstudie hebben we de werking ervan voor de mondgezondheid onderzocht, het heeft veelbelovende werkingen maar dit moet met wetenschappelijke bewijzen nog aangetoond worden

Schrijf zelf een review