Witte tanden begint met zwarte tandpasta

interprox zwarte tandpasta voor witte tanden

We geven onmiddellijk toe dat het best een raar idee is; zwarte tandpasta, die je tanden witter maakt. Maar dat is toch echt wat de nieuwe whitening tandpasta ‘Black is White’ van Curaprox doet. Beide tandpasta’s zijn zwart van kleur en geven stralend witte tanden. En het mooie is, deze zwarte tandpasta bevat geen bleek- of schuurmiddelen. Dit in tegenstelling tot de meeste andere whitening tandpasta’s! Ze zijn verkrijgbaar in 2 smaken: verfrissende Limoen en Extra mild.

Actieve koolstof
De belangrijkste werkzame stof van Black is White is actieve koolstof. Actieve koolstof zorgt ervoor dat Black is White vlekken en verkleuringen op je tanden aanpakt. Zonder te schuren of te bleken, dus je glazuur wordt niet aangetast. Het absorbeert precies die deeltjes die verkleuringen veroorzaken. Denk hierbij vooral aan thee, koffie, nicotine en rode wijn. De toepassing van een actieve blauwfilter verkleint de geelverkleuring van je tanden. Je tanden lijken optisch dus nóg witter, zonder dat er chemische middelen aan te pas komen.

En nog gezond ook
Veel whitening tandpasta’s tasten je glazuur aan. Zo niet Black is White. Sterker nog; deze zwarte tandpasta uit Zwitserland geeft je niet alleen wittere tanden, je mondgezondheid krijgt ook nog eens een boost! Black is White bevat fluoride en biedt dubbele bescherming tegen gaatjes, dankzij natriumfluoride en een natuurlijk enzymensysteem. De hydroxylapatiet in Black is White beschermt bovendien als een dunne filmlaag het tandglazuur en vult zelfs kleine gaatjes op.

In smakelijke zwarte of witte tube
En dan de smaak, die is helemaal niet zwart. Black is White is verkrijgbaar in twee verkoelende smaken; de zwarte tube (90 ml ipv standaard 70 ml) heeft een verfrissende limoensmaak en de witte (ook 90 ml) is mild van smaak. Welke kleur je ook kiest, Black is White wordt altijd geleverd met een hele fijne, bijpassende tandborstel.

2 Reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *