Nieuw: Interprox Premium Ragers

interprox premium ragersInterprox heeft iets nieuws, namlijk Interprox Premium ragers. Na 5 jaar research komt deze geheel vernieuwde interdentaal rager op de markt en is natuurlijk verkrijgbaar bij Tandartsplein. De Interprox Premium rager is de opvolger is van de Interprox Regular (de Regular zal voorlopig nog wel bestelbaar blijven bij Tandartsplein); een geheel vernieuwde rager die extra geavanceerd is.

In de nieuwe Premium rager zijn diverse innovaties verwerkt:

  • Bereikbaarheid: Elke interdentale ruimte nog beter bereikbaar door de vormgeving en borstels
  • Dubbele flexibiliteit: zowel de kop als het handvat zijn buigbaar
  • Grip: Verbeterde grip tijdens het reinigen door vernieuwd handvat, dat lekker aanvoelt
  • Levensduur: Langere levensduur door vernieuwde “kern”
  • Maten: Naast de bestaande “regular’ maten is er een nieuwe kleinste maat: de “Nano”
  • Verpakking: Hersluitbare verpakking dankzij het plastic kapje waardoor het gemakkelijk is om het mee te nemen in je tas.
  • Verbeterde maataanduiding: de maat van de interdentale ruimte staat op de verpakking als mede het aantal millimeters van het borsteltje.

Maat bepalen van de Interprox Premium rager

Het is wel belangrijk de juiste maat te bepalen. Dit is afhankelijk van de interdentale ruimte tussen je tanden en kiezen. Het is hierbij goed mogelijk dat je meerdere maten nodig hebt voor een optimale verzorging. Op de verpakkingen van de Interprox ragers staan de interdentale ruimten waarvoor de ragers betreffende geschikt zijn (0.6 mm t/m 2.2 mm) . De maat van de rager is anders dan de interdentale ruimte. Deze ragermaat wordt in milimeter aangeven en begint bij 1.9 mm en eindigt bij 6 mm. In het overzicht kun je zien welke rager voor jou geschikt is. Indien je je maat niet weet is het raadzaam dit bij je tandarts of mondhygiënist na te vragen.

Ragen: een ideale aanvulling op tandenpoetsten

Als aanvulling op het tandenpoetsen verwijderen interdentaal borstels meer tandplaque dan bij uitsluitend tandenpoetsen. Het gebruik van interdentaal borstels heeft een significant positief effect op het verminderen van tandplak en tandvleesbloedingen. De nieuwe Premium ragers bevatten bovendien 2 kleuren. Op de zwarte haartjes kan de (wit/gele) bacteriële tandplak goed gezien worden. Op de witte haartjes kan een eventuele bloeding opgemerkt worden. Tijdens het ragen adviseren we je ragergel te gebruiken. Deze ragergel doe je op het borsteltje dat tussen de tanden komt. Interprox Ragergel vermindert de plakvorming en voorkomt de vorming van cariës. Je kunt na het ragen ook nog spoelen met mondwater.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *